. Siapa yang setiap pagi susah nak bangun pagi? Rasa berat sangat badan tu? Kalau ada kawan-kawan yang sakit-sakit belakang atau lenguh-lenguh badan. . Bagi ibu mengandung dan menyusu pun boleh. Untuk golongan berusia lelaki dan perempuan tak jadi masalah. . Nak tips? senang je, minum STEA hangat-hangat suam setiap pagi. In shaa allah laju je korang bangun setiap pagi. Dengan cergas dan semangat nak pergi kerja. . Senang kan tips tu? Yang pasti harga mesra poket dan mampu dimilik setiap orang. . #teamkakeja #steatehhijau

7/24/2017 2:52:38 AM 0
Sponsored ads

. Wow memang terbaik, tips flawless awet muda dengan cara semula jadi. . Serius sangat manfaat dari khasiat minum stea daripada hampas boleh mencantik kulit. . Selamat mencuba . Resepi kulit wajah awet muda dan flawless. . 1 uncang teh terpakai 1/2 cawan air teh (teh hijau atau teh biasa pun boleh) Lemon (jika mahu, takde pun takpe) Bekas ais . 1. Masukkan serbuk teh terpakai dalam bekas ais 2. Masukkan air teh dalam bekas yang terdapat serbuk teh 3. Titiskan lemon jika mahu 4. Bekukan dalam peti beku. . Kebaikan: * Mengecutkan jerawat dengan cepat * Menghilangkan kemerah-merahan akibat sunburn * Mengecilkan pori-pori * Menyegarkan wajah yang keletihan * Mengurangkan eye bag dan gelap bawah mata * Menanggalkan whiteheads/blackheads * Menegangkan kulit wajah * Mengurangkan garis-garis halus . Caranya: 1. Basahkan muka 2. Balut kiub ais dengan kain nipis (supaya senang nak pegang dan jari tak beku) 3. Sapu ke seluruh muka dalam membuat bulatan 4. Biarkan kering . Boleh diguna pagi atau malam sebelum tidur. . Jom share tips ni dengan kawan-kawan. Ingat ni, semua orang boleh jadi cantik ❤️ . Kredit by @stea_malaysia_hq

7/19/2017 4:42:13 PM 0

. Apa ni apa ni ? Kenal ke kenal?? Kenal tak ??? Haaaa nilah dia STEA TEH HIJAU . Nak cantik? Nak sihat? Nak gojes? . Haaaa nak tambah pendapatan dengan STEA ni pun boleh tau! . Apa kata cuba dulu STEA teh hijau. Kenapa kena cuba dulu? Perlu ke cuba STEA? . Janganlah tanya akak kenapa, sebab kenapa awak kena cuba. Tak cuba tak tau kan? Cubalah dulu rasa dan nikmati aroma STEA macam mana. . Segala angin lemak-lemak habis boleh kita singkirkan dengan STEA teh hijau ni tau. Confrim-confrimlah meletops lepas ni.

7/19/2017 11:29:35 AM 0

. Apa ni apa ni ? Kenal ke kenal?? Kenal tak ??? Haaaa nilah dia STEA TEH HIJAU . Nak cantik? Nak sihat? Nak gojes? . Haaaa nak tambah pendapatan dengan STEA ni pun boleh tau! . Apa kata cuba dulu STEA teh hijau. Kenapa kena cuba dulu? Perlu ke cuba STEA? . Janganlah tanya akak kenapa, sebab kenapa awak kena cuba. Tak cuba tak tau kan? Cubalah dulu rasa dan nikmati aroma STEA macam mana. . Segala angin lemak-lemak habis boleh kita singkirkan dengan STEA teh hijau ni tau. Confrim-confrimlah meletops lepas ni.

7/19/2017 11:29:29 AM 0