#ikeahack #babyboy #septemberbaby2017 Langsam starten die Vorbereitungen für das Babyzimmer.. wird auch Zeit sich endlich mal dem kleinen Mann im Bauch zu widmen! #ssw33 Ich freu mich auf Dich

7/21/2017 9:17:45 AM 0
Sponsored ads

Кастомайзинг икеа. Давно хотела попробовать покрасить что-нибудь баллончиком, и вот выдалась возможность. Вчера купила пару постеров и самые дешёвые рамки. Посмотрим, что получится #икеа #кастомайзинг #декор #diy #ikea #decor #decor ation #mimimi_living #silver #ikeahack

7/21/2017 8:38:22 AM 0
Sponsored ads

✨ D r o o m k a m e r t j e ✨ Afgelopen dagen hebben we hard gewerkt aan jou toekomstige kamertje en wat zijn we trots! De komende 3 maanden zullen we vooral nog over je dromen. We kijken naar je uit! ✨

7/21/2017 8:20:14 AM 6

Ikea IVAR + re-make Orkar du inte leta gedigna trämöbler på second hand så är Ikeas obehandlade furu en snabb och prisvärd genväg till att skapa dig en unik möbel! Vi är många som älskar Ivar och här är två av de re-makes som jag har använt dem till. Här monterade jag två Ivar på väggen tillsammans med en egengtillverkad hushylla. Det blev till en förvaring som täckte en hel vägg och ger en platsbyggd känsla. Allt målades sedan in i väggkulören Jotun Lady Doft 2168. En underbar dov puderrosa ton. Nästa bild är mitt första möte med Ivar vilka jag köpte second hand så just de är något lägre i modellen. Här gjorde jag en mall i kartong som jag ritade upp med blyerts. Sedan målade jag fälten i Jotun Lady Soft Mint 7555 och den kritvita Chi 7236. Det andra skåpet helmålade jag i Soft Mint. Därefter skruvade jag ihop dem till ett litet "högskåp". Även här är väggarna målade i samma mintgröna kulör. Ett superbra knep för att lugna intrycken i ett litet rum #nordic remake #remake #diy #ikeaivar #ikeahack #ikea #prettypegs #jotunlady #ladydoft #ladysoftmint #supremefinish #purecolor #fermliving #fermliving kids #scandinaviandesign #nordic

7/21/2017 7:49:40 AM 14

Ya pantas macam kilat mengemas lepas budak-budak makan.. ni mak ribena nak sambung mengemas tempat lain pula. 🤣 . Tips utk membuat dapur kabinet ikea menggunakan top konkrit. . 1. If teringin nak pakai top konkrit bersama kabinet ikea, sila rujuk dahulu akak and abang di Ikea. Buat appointment kat website pun boleh. Dorang akan suggest top tu tinggi mana, and berapa banyak perlu dipotong kt belah belakang kabinet. Sila ambil perhatian, kabinet dah potong takan dapat warranty 25 tahun ye. Mmg wajib potong ye sebab depth kabinet ni lebih besar dari 2 kaki, kan tile kita pakai tu 2ft by 2ft. . Consultation dengan Ikea adalah wajib. Ulang suara.. wajib ya. .. Yang saya buat ni, sy arahkan kontraktor buatkan saya top konkrit yang tingginya 80.5-81cm dari base lantai. Sila check levelling ya kat lantai di mana kabinet tu berdiri nanti.. kekadang kontraktor main bedal je buat tak rata. . 2. Kepada sesuapa yang dah buat top pulak, sila pastikan ruang di bawah top tu, muat untuk masukkan kabinet. Tinggi kabinet ikea Metod seperti yg saya guna ni ialah 80cm. Tapi anda harus ingat, kena lebihkan sikit for allowance kan.. kot lantai tak rata sebagainya.. jadi ruang perlu ada dalam sekitar 80.5cm-81cm. If kurang mmg tkley guna kabinet Ikea ya. . Kalau >81cm camana pula? Kalau sekitar 81-83 Rasa saya masih boleh tapi kena beli papan, and cover gap antara kabinet dengan top. Ni mengelak serangga seperti lipas masuk dan finishing nampak kemas dan cantik. Oh papan tu beli je papan warna putih yang Ikea jual untuk cover kaki kabinet. Papan ni panjang ye, tk silap pjg dalam 8 kaki. . 3. Pintu Kabinet dan hujung top konkrit tak boleh sama rata ya. Cuba perhati elok-elok semua kabinet ikea.. top mesti terkeluar lebih dari kabinet. Kenapa? Sebabnya kalau air tumpah, air takan kena kabinet. Kalau sama rata konpem la air masuk kabinet and lama-lama akan rosak. . #ikea #ikeafamily #ikeaforever #ikeakitchen #decomalaysia #ikeamalaysia #ikeahack

7/21/2017 7:40:12 AM 2
Sponsored ads

KALLAX Shelving unit, white, 77x77 cm RM155 including service charge IKEA TRIP 26 JULY NOW AVAILABLE #ikeahack Kallax shelving ni boleh jadi bedside table jugak tau.Lagi banyak space untuk letak buku,frame gambar dan table lamp kegemaran korang. Ikut kreativiti korang,Kallax shelving ni boleh digunakan bersama drawers, boxes and inserts dari Ikea #ikeamalaysia #ikeahack #personalshopper #ps_klang #klang #likeforlike

7/21/2017 7:03:46 AM 0

Ce matin, je descends prendre mon café dans ma cuisine et je retrouve avec plaisir ma petite bouteille crochetée hier soir pour recevoir les boutures. J'ai trouvé ces petites bouteilles chez @zodio_villeneuvedascq il me faut maintenant plein plein de petits crochets S pour les accrocher, du coton et de l'huile de coude... La nursery n'en est qu'à son tour début ! . Je ferai un tuto très vite avec toutes toutes les explications ! . #crochet #crochet ing #crochet addict #crochet ersofinstagram #madecoamoi @ikeafrance @culturafr @culturacreas #culturajubile #dmcnaturamedium #ikea #ikeahack #green #green life

7/21/2017 6:50:02 AM 11

Avigail's dress 'drobe. Crowns & floral 'A' created by yours truly.

7/21/2017 6:14:59 AM 2

งูยยยดี๊ดี ใส่กับชุดไหนก็แมท ขอบคุณ k. @punchylekchom มากๆน่าค้าา เย็นนี้มีไอเท็มใหม่ อย่าลืมมมเข้ามาดูน้าาา ------------ Line: @glur.studio (มี@) .. #remake #custom #ikeahack #ikeadiy #ikeabag #ikeahat #ikeathailand #อิเกีย #กระเป๋าอิเกีย

7/21/2017 6:09:56 AM 1
Sponsored ads
}